Konferens & Restaurang

Om restaurangen

MAT OCH DRYCK PÅ ARENAN - OCH HEM TILL DIG

IFK Konferens & Restaurang är IFK Norrköpings egna restaurang- och eventverksamhet som ligger under dotterbolaget Parken Event & Arena AB. Här bedrivs en lunchrestaurang, konferens- och festlösningar, julbordsshower, Stjärnkvällen samt leverans av mat, kioskverksamhet och underhållning omkring våra allsvenska matcher. Vi har även catering för alla tillfällen – till allt från företag till student.

Välkomna med er bokning! 

dagens lunch

Vår lunchrestaurang hittar du på plan 3 där du varje vardag mellan 11:30 och 13:30 kan avnjuta en god bit mat med utsikt över Platinumcars Arena. Matchdagar är lunchen stängd, då har vi istället matchrestaurangen öppen. 

Ta med dig dina kollegor, kombinera ditt möte med en härlig lunch eller kom på egen hand och sug in atmosfären på Platinumcars arena. 

Varje vardag serveras en lunchbuffé med tre alternativ: dagens lunch, dagens vegetariska och veckans alternativ. Till detta ingår en salladsbuffé, smör, bröd, dryck, kaffe och kaka.

Se veckans meny här.

CATERING

Ska ni ha kontorskonferens, julbord eller någon annan aktivitet? Vi hjälper er!

Vi sköter allting åt er från att levererar maten till att duka upp – precis som ni vill ha det.

Självklart finns också möjligheten att hämta maten på Platinumcars Arena.

MAT OCH MATCH-PAKET I RESTAURANGEN på matchdagar

Vid varje allsvensk match öppnar restaurangen 90 minuter innan avspark dit du är välkommen för en god bit mat. Restaurangens meny hittar du två veckor innan avspark i biljettinformationen på IFK Norrköpings biljettsida. Det är också där du smidigast köper kombinerade mat och match-paket. 

Klicka här för att komma till biljettsidan! 

Om du till exempel har säsongskort eller redan köpt din biljett bokar du din plats i restaurangen via denna länk.

MAT OCH DRYCK PÅ ARENAN på matchdagar

På matchdagar erbjuder vi ett brett utbud av mat & dryck oavsett var du befinner dig på arenan.

Curvakiosken, Terrassen, Curvabaren, kiosk 3 och Fenixbaren serverar pizzaslice där ett vegetariskt alternativ finns. På utvalda matcher serverar vi även kebabrulle i utvalda barer. Mer information publiceras i publikinformationen på www.ifknorrkoping.se innan matchen. 

I barerna finns ett brett utbud av diverse öl- och vinsorter och i Curvakiosken finns även alkoholfri öl.

På terassen grillar Svenska Kyrkan hamburgare. 

FÖRETAGSLÖSNINGAR MED ALLSVENSK KÄNSLA

På Platinumcars Arena och i närliggande Teknikhallen finns alla möjligheter för att skapa ett event med allsvensk känsla. Bygg upp en scen och lägg ut ett golv i Teknikhallen för att till exempel skapa ett stort företagsevent som får dina anställda att slappna av och dansa loss under en kväll. Du kan kombinera nytta med nöjda i våra konferenslokaler – eller varför inte arrangera en fotbollsturnering på arenan?

Tillsammans med IFK Performance Center kan vi även sätta ihop friskvårdslösningar åt er. 

Vi bidrar med alla bekvämligheter runt omkring – och kan ge stöttning och råd i hur ni bygger upp ert event på bästa sätt. Bara fantasin sätter gränser. 

MATCHTORG

Innan våra allsvenska matcher hittar du ett matchtorg utanför arenan med bland annat souvenirförsäljning, speedshooting och ansiktsmålning för de minsta. Aktiviteterna som sker på matchtorget kan varierar från match till match. Innan damernas matcher är matchtorget placerat utanför Curva-ingången och på herrarnas matcher utanför huvudentrén till kansliet. Välkomna! 


 

För mer information, kontakta restaurang@ifknorrkoping.se eller ring oss på 011-215512. 

Vi reserverar oss för slutförsäljning på alla våra paket och produkter.