Konferens & Restaurang

Julbord

KOM I JULSTÄMNING MED IFK NORRKÖPING

Under december erbjuder vi julbord både lunch- och kvällstid. Till större sällskap kan vi ordna så att ni får lokalerna för er själva. Om ni inte kan komma till oss har vi alla möjlighet att komma med julbordet till er. Dessutom är julborden med show i Teknikhallen tillbaka. Dessa sker den 7, 8 & 9 december. Välkomna!

IFK Norrköping bjuder in till julbord med julshow i Teknikhallen.

julbord med julshow 2023

Boka in den 7, 8 och 9 december i kalendern. Dessa datum arrangerar IFK Konferens och Restaurang ett julbord med en sprakande julshow i Teknikhallen.

Vinterns stora händelse sker i Teknikhallen i december då vi dukar upp för julbord och fest. På scenen kommer det vara en julshow utöver det vanliga där vi går all in på scenen – och när småtimmarna närmar sig bjuder vi upp till dans med DJ Albin och trubadur Juno.

Det serveras ett fullständigt julbord med ett stort dessertbord, kaffe samt välkomstglögg med pepparkaka. Garderob ingår i priset. 

Vill ni boka ett större sällskap (mer än 15 personer) eller ert företag på ett av datumen kontaktar ni oss via mejl restaurang@ifknorrkoping.se eller telefon 011-21 55 12.

 

En showgrupp från WAOW står för underhållningen på IFK Norrköpings julbord med julshow.

Vilka står för underhållningen? 

Det är en showgrupp från WAOW Production som står för underhållningen.

WAOW Production skapades av Marcus och Clara Fyrberg tack vare deras brinnande intresse för kultur, show, musik och dans. De ville skapa en plattform att samla alla sina idéer, projekt och kunskaper på. Genom WAOW är de med och skapar allt från musikalfarser, revysketcher, låtar och föreläsningsmusikaler.

Nu kommer alltså en showgrupp, regisserad av paret själva, stå för en härlig julshow i Teknikhallen tillsammans med IFK som passar både företagare och privatpersoner. Välkomna till Teknikhallen och vinterns show ni absolut inte vill missa.

JULBORDSLUNCH & JULBORDSMIDDAG

JULBORDSLUNCH

Den 12, 13 & 14 december erbjuder vi julbordslunch i restaurangen 12.00-14.00. För 375kr/person får du ett klassiskt julbord, glögg, must, och pepparkaka.

För att boka använder du antingen kontaktsidan, eller ringer 011-21 55 12.

Välkommen!

JULBORDSMIDDAG

Under hela december kommer det att finnas möjlighet att äta julbord på kvällen hos oss på Platinumcars Arena. Samtliga dagar, förutom söndagar, kan du avnjuta ett julbord av högsta Allsvenska-klass med stans bästa utsikt – IFK Norrköpings hemmaplan. Alla sällskap är välkomna, upplevelsen skräddarsys efter dina önskemål.

För mer information, eller för att boka in ditt sällskap, använd formuläret på kontaktsidan. 

Det går också bra att ringa till: 011-21 55 12

Bilder från julbordet i Teknikhallen 2019
Bilder från julbordet i Teknikhallen 2019
Bilder från julbordet i Teknikhallen 2019
Bilder från julbordet i Teknikhallen 2019
Bilder från julbordet i Teknikhallen 2019
Bilder från julbordet i Teknikhallen 2019
Bilder från julbordet i Teknikhallen 2019
Föregående bild
Nästa bild