Konferens & Restaurang

IFK Norrköping arrangerar julbord med show i Teknikhallen

Boka in den 7, 8 och 9 december i kalendern. Dessa datum arrangerar IFK Konferens och Restaurang ett julbord med en sprakande julshow i Teknikhallen.

Vinterns stora händelse sker i Teknikhallen i december då vi dukar upp för julbord och fest. På scenen kommer det vara en julshow utöver det vanliga där vi går all in på scenen – och när småtimmarna närmar sig bjuder vi upp till dans med DJ Albin och trubadur Juno.

Det serveras ett fullständigt julbord med ett stort dessertbord, kaffe samt välkomstglögg med pepparkaka. Garderob ingår i priset. 

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA BILJETTER! 

Vill ni boka ett större sällskap (mer än 15 personer) eller ert företag på ett av datumen kontaktar ni oss via mejl restaurang@ifknorrkoping.se eller telefon 011-21 55 12.

Vilka står för underhållningen? 

Det är en showgrupp från WAOW Production som står för underhållningen.

WAOW Production skapades av Marcus och Clara Fyrberg tack vare deras brinnande intresse för kultur, show, musik och dans. De ville skapa en plattform att samla alla sina idéer, projekt och kunskaper på. Genom WAOW är de med och skapar allt från musikalfarser, revysketcher, låtar och föreläsningsmusikaler.

Nu kommer alltså en showgrupp, regisserad av paret själva, stå för en härlig julshow i Teknikhallen tillsammans med IFK som passar både företagare och privatpersoner. Välkomna till Teknikhallen och vinterns show ni absolut inte vill missa.

KLICKA HÄR FÖR ATT KÖPA BILJETTER! 

En showgrupp från WAOW står för underhållningen på IFK Norrköpings julbord med julshow.